Foglalás

Foglalás, szállásdíj fizetése:

Leadott megrendeléseket 48 órán belül feldolgozzuk, és – amennyiben teljesíthető – bejegyezzük. A sikeres, illetve sikertelen foglalásról minden esetben értesítést küldünk. Amennyiben a megrendelést visszaigazoljuk, úgy a foglalás természetesen garantálva van.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a KarikaTúra Vendégház hagyományos ajánlatkérési űrlapot üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon a Foglalás küldése menüpont alatt

A vendégek adatainak megadása ajánlatkérés / foglalás során

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Karikatúra Vendégház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket az „Üzenet” rovatba írják be.

A szálláshelyet és szolgáltatásait az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat:

Csernák Olga

telefon: +3620/9713-823  e-mail cím: csernakolga0909@gmail.com